Welcome, visitor! [ Register | Login

Premium WordPress Themes - AppThemes

$63.00

Tayla EwanClem

  • Street: Mulhauserstrasse 102
  • City: Munster
  • State: Arizona
  • Country: Switzerland
  • Zip/Postal Code: 3985
  • Listed: Ağustos 10, 2018 9:14 pm
  • Expires: 83 days, 22 hours

Description

‘Vi hade två veckor att förbereda sig för den här matchen och det är full kredit för spelarna att de kom upp på dagen och körde spelplanen till en utslagsplats,’ sa Grayson. ‘Vi visade karaktär och beslutsamhet och avslutade ett jobb som vi borde ha genomfört för två veckor sedan.’
Beckford var den obestridliga stjärnan. Cooper sa så mycket när han identifierade framåtriktningen som PSG Tröjor – http://www.programdersleri.com/dap60076 den grundläggande anledningen till att hans lag var så väl slagen och på en mörk kväll kom en skylt för att påminna folk varför han för fem år sedan undertecknades av Everton och ansågs tillräckligt bra för att leka i Elitserien.
Napoli Tröjor – http://www.programdersleri.com/mrp42278
Den 31-årige var en ständig hot som en del av Prestons tremansattack tillsammans med Paul Gallagher och Joe Garner, mobbningförsvarare, rinnande i rymden och väsentligt att göra mål. Hans första var en yta från en frispark som han vann själv, medan den andra var en exakt placerad krökt finish från kanten av området efter att han snabbt vunnit Jordan Turnbull.
Den tredje var en vänsterfot i slutet av nätet efter att han hade skickats ren genom Garner, och med det kom en plats i historiaböckerna som han blev bara den tredje spelaren som gjorde ett hat-trick i en Wembley play-off final, efter på från Charltons Clive Mendonca och Swanseas Scott Sinclair.
Inte överraskande fick Beckford en stående ovation från Preston-fansen efter att ha ersatts i 67 minuter – med två fans senare anklagade för att ta den skjorta han hade gett till en ung pojke när han hittade sin plats på bänken och omedelbart sätta den på eBay. Efter att ha nått 18 mål sedan anländer från Bolton på lån i november kommer Preston att hoppas att han är en del av klubbens Championship-grupp nästa säsong. Beckford har redan fått veta av sin moderklubb att han inte längre behövs där.

 

9 total views, 1 today

  

Listing ID: 3495b6dd5fef3c46

Report problem

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply